Om Dina Elektriker

Dina Elektriker i Östergötland AB

Vi utför alla typer av elinstallationer, med fokus på energi-smarta lösningar. Vi utför säkra elinstallationer med hög standard och stora krav på kvalitet, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg hos oss.

Ibland är det inte alltid så lätt att få tag på en proffsig elektriker – därför finns vi!

Elektriker som tänker energismart

Vi utgår ifrån att du som kund vill ha så låg elräkning som möjligt när vi gör våra elinstallationer, vilket gör att vi har ett brett utbud av till exempel belysningsarmaturer. Genom att byta från glödlampor till LED-lampor i en bostad kan du spara mer än tusen kronor om året i elräkning.

Med våra smarta belysningsstyrningar kan du också spara pengar. Om du till exempel har ytterbelysning som går på skymningsrelä, så kan vi koppla in ett tidsur som stänger av belysningen en stund på natten. Det innebär att det tänds på kvällen, och lyser tills ni ska gå och lägga er. Sedan tänds det på morgonen igen så att det är ljust när ni går upp. Det behöver alltså inte lysa när ni sover, och allt detta sköts per automatik. Att ha ytterbelysningen avstängd några timmar om natten sparar hundratals kronor om året.

Elektriker i Linköping

Vi är elektriker som utgår ifrån Linköping, och utför arbeten i Linköping med omnejd. Dom flesta jobb utför i Linköping med omnejd men vi är verksamma i hela Östergötland.

Har du några frågor rörande din elanläggning, belysning eller något annat som rör installationsel är du välkommen att höra av dig till oss.

Dina Elektriker i Östergötland AB
Kungs Norrby 320
590 75 Ljungsbro
info@dinaelektriker.se

Org nr: 556867-7297

Comments are closed.